Πολιτική

Οικονόμου και Θεοδωρικάκος απάντησαν στο Σοϊλού: Έχουμε μέτωπο με την τρομοκρατία, δεν θα δεχόμασταν τρομοκράτες

Above Article Content Ad

«Αν δεν είχαμε συλλάβει τη γυναίκα αυτή, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα». Με αυτή τη φράση, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού ενέπλεξε τη χώρα μας στην επίθεση με τους έξι νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη. Η απάντηση ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. 

Πρώτος στα όσα είπε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού μετά τη σύλληψη της ύποπτης για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ιστικλάλ στο Πέρα, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

Αφού εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυβέρνησης για όσους χάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών το πρωί της Δευτέρας (14.11.2022), απάντησε στον Τούρκο υπουργό λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει ανοικτό μέτωπο με κάθε έκφανση της τρομοκρατίας παντού στον κόσμο.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, διεμήνυσε στον Τούρκο υπουργό ότι η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της.

To άρθρο Οικονόμου και Θεοδωρικάκος απάντησαν στο Σοϊλού: Έχουμε μέτωπο με την τρομοκρατία, δεν θα δεχόμασταν τρομοκράτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button