Αθλητικά

O νικητής του Παγκοσμίου είσαι εσύ

Above Article Content Ad


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, 15:16

Παίζεις MundoΒall μέσω του OPAP Store App, κατακτάς την κορυφή της κατάταξης και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγεται σήμερα, με τις ομάδας από το πρώτο και δεύτερο γκρουπ να ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης. Με το MundoBall, το νέο δωρεάν παιχνίδι από το Πάμε Στοίχημα μέσω του OPAP Store App, οι παίκτες στα καταστήματα ΟΠΑΠ κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τα αποτελέσματα και διεκδικούν δώρα.

MundoBall το νέο δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα μέσω του OPAP Store App

«Το Παγκόσμιο παίζεται και  μέσα από το OPAP Store App. Οι παίκτες μπαίνουν στην εφαρμογή, βρίσκουν το MundoBall, προβλέπουν τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου και κερδίζουν βαθμούς, ανεβαίνοντας στον πίνακα κατάταξης. Έτσι, διεκδικούν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα», τονίζει ο κ. Τάκης Διαμαντόπουλος, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πύργο Ηλείας.

Τάκης Διαμαντόπουλος, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πύργο

Φτιάχνεις το δικό σου πρωτάθλημα

Article inline ad #5

«Mε το ΜundoBall μπορείς να παίζεις με φίλους στο δικό σας πρωτάθλημα και να συμμετέχεις σε έναν ξεχωριστό πίνακα κατάταξης, επιπρόσθετα του γενικού. Έτσι κι εμείς έχουμε δημιουργήσει το δικό μας ξεχωριστό πρωτάθλημα MundoΒall για τους πελάτες του καταστήματός μας», υπογραμμίζει ο κ. Διαμαντόπουλος. Όπως προσθέτει, «η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη όπως και ο ανταγωνισμός, ενώ δεν λείπουν και τα πειράγματα. Το MundoΒall έχει κάνει τους φίλους του καταστήματος μια μεγάλη παρέα».

Οι καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται και στο Παγκόσμιο

Το παιχνίδι του  δεύτερου ομίλου μεταξύ Αγγλίας και ΗΠΑ (21:00), καθώς και η αναμέτρηση Ολλανδία-Ισημερινός (18:00) για τον πρώτο όμιλο, ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλους τους αγώνες.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα για όλα τα ματς του Παγκοσμίου

«Τα καταστήματα ΟΠΑΠ αποτελούν τον μοναδικό προορισμό για τους ποδοσφαιρόφιλους. Ο κόσμος τα επισκέπτεται για να παρακολουθήσει τους αγώνες με την παρέα του και να επιλέξει ανάμεσα στις πολλές στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα», αναφέρει ο κ. Διαμαντόπουλος.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, 15:23

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button