Πολιτική

Ο μόνος που τρέμει την αλήθεια είναι ο κ. Μητσοτάκης

Above Article Content Ad

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τη σημερινή του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο για τις παρακολουθήσεις εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος. Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «ο μόνος που τρέμει την αλήθεια είναι ο κ. Μητσοτάκης». 

«Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός επανέλαβε την εξωφρενική θεωρία ότι η εξιχνίαση του σκανδάλου των υποκλοπών εξυπηρετεί αλλότριες δυνάμεις», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του. 

Σχολιάζει δε ότι «πρόκειται για ένδειξη πανικού και επικίνδυνου κατήφορου στα μονοπάτια της συνωμοσιολογίας και της ανακάλυψης του “εσωτερικού εχθρού”». Υπογραμμίζει ότι «αυτό που εξυπηρετεί την εθνική σταθερότητα και ασφάλεια είναι η εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης». 

«Η Δημοκρατία μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια. Ο μόνος που την τρέμει είναι ο κ. Μητσοτάκης. Και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος και τονίζει καταληκτικά: «Ας μην έχει καμιά αμφιβολία. Η προβοκάτσια του θα πέσει στο κενό. Η αλήθεια θα λάμψει, το καθεστώς Μητσοτάκη θα ηττηθεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button