Αθλητικά

Ο Κλάτενμπεργκ παρουσίασε το μοντέλο επαγγελματικής διαιτησίας

Above Article Content Ad

Η Super league 1 δημοσιοποίησε τις αποφάσεις της από το Δ.Σ. που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (01.11.2022) και είχε και παρουσίαση από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική Διαιτησία, προς στα μέλη.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα θέματα συζήτησης στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1 εξέδωσε η Λίγκα, στο οποίο έγινε η αναλυτική παρουσίαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική διαιτησία.

Παράλληλα αποφασίστηκε ομόφωνα να τηρηθεί απαρέγκλιτα ό,τι προβλέπει η Νομοθεσία για το ζήτημα της παρακράτησης από την ΕΠΟ μέρος των συμβάσεων παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ακόμα, εγκρίθηκε ομόφωνα ο τελικός πίνακας Παρατηρητών για τη φετινή σεζόν.

Η ενημέρωση της Λίγκας

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή Διαιτησίας της Super League κ. Mark Clattenburg για την επαγγελματική Διαιτησία, στα μέλη του Δ.Σ.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, εν όψει της συνεδρίασης της Γ.Σ./ΕΠΟ την Τετάρτη 2/11/2002, όπως τηρηθεί απαρέγκλιτα ό,τι ακριβώς προβλέπεται από την Εθνική Νομοθεσία, για το ζήτημα του πλεονάσματος (4%) εκ της μείωσης του ποσοστού παρακράτησης υπέρ της Ε.Π.Ο. εκ των συμβάσεων παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο τελικός πίνακας Παρατηρητών αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε το αίτημα της COSMOTE και της NOVA, για την υλοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, κατά της πειρατείας αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Article inline ad #5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button