Τεχνολογία

Ο Γιώργος Τζανετάκος και ο Enrique Vivas αναλαμβάνουν εμπορικοί διευθυντές Business και Consumer


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 19:15

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Τζανετάκος (έως σήμερα διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων) αναλαμβάνει εμπορικός διευθυντής εταιρικών πελατών από την 1η Οκτωβρίου 2021.

 

Ο Γιώργος Τζανετάκος, ο οποίος εντάχθηκε στην οικογένεια της Vodafone Ελλάδας το 2000,  διαθέτει μακρά εμπειρία στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών και τεχνολογικών υπηρεσιών προς εταιρικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων και των πελατών του δημοσίου τομέα, καθώς και σε ICT έργα. Έχει στο παρελθόν διατελέσει διευθυντής του κλάδου μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με σημαντικές επιτυχίες, και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διάθεση προς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών καινοτόμων υπηρεσιών νέας γενιάς, που συμβάλλουν καταλυτικά στον ψηφιακό  μετασχηματισμό τους, όπως το Vodafone Giga Smart Business και το One Net.


Από τον Ιούλιο 2020 μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Τζανετάκος κατείχε τον ρόλο του διευθυντή Λιανικών Πωλήσεων, και από τη θέση αυτή οργάνωσε τον επιτυχημένο μετασχηματισμό των καταστημάτων Vodafone σε Future Ready stores, φέρνοντας μία καινοτόμα αντίληψη για τη λιανική που προσφέρει μία νέα εμπειρία, με τεχνολογία για όλους.


Ο Γιώργος Τζανετάκος αναλαμβάνει τη θέση αυτή, αντικαθιστώντας την Κάτια Σταθάκη, η οποία ήδη από τον Ιούλιο 2021 έχει αναλάβει θέση Διευθύνουσας Συμβούλου στην Vodafone Αλβανίας.


Παράλληλα, από την 1η Νοεμβρίου 2021, την Εμπορική Διεύθυνση Καταναλωτικών Προϊόντων αναλαμβάνει ο Enrique (Quique) Vivas.  Ο Quique Vivas εντάχθηκε στον όμιλο Vodafone το 2006, προερχόμενος από την Boston Consulting Group και έκτοτε έχει θητεύσει σε σημαντικές θέσεις στον Όμιλο Vodafone και σε ευρωπαϊκές αγορές που ο όμιλος έχει παρουσία. Η τελευταία του θέση ήταν αυτή του εμπορικού διευθυντή καταναλωτικών προϊόντων στη Vodafone Τσεχίας, όπου διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην προώθηση της Vodafone ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εμπορικής της λειτουργίας.

 

Ο Quique Vivas θα αντικαταστήσει τον Άρη Γεωργόπουλο, ο οποίος εντάχθηκε στη Vodafone Ελλάδας το 2010, προερχόμενος από την Johnson & Johnson. Ο Άρης Γεωργόπουλος ανέλαβε εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων το 2017 και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην ψηφιοποίηση των εμπορικών λειτουργιών της Vodafone, τη διείσδυση των δικτύων νέας γενιάς, την παροχή ολοκληρωμένων προϊόντων επικοινωνίας στην Ελληνική αγορά, αλλά και την εμπορική διάθεση νέων υπηρεσιών, όπως το Vodafone TV. Ο επόμενος ρόλος του Άρη Γεωργόπουλου θα ανακοινωθεί σύντομα.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 19:15

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο zougla.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας