Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει το όπλο του…

Σε σταθερά βήματα…εξουσίας, φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Μετά την ομολογουμένως και από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, πετυχημένη εμφάνιση στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει το όπλο του. Ξεκινώντας από το ίδιο του το κόμμα και κάνοντας πράξη τις πρόσφατες διακηρύξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια αντίστοιχη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Το Πολιτικό Συμβούλιο, μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνεδριάσει, τις επόμενες ημέρες ή το αργότερο αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει άμεσα να προχωρήσει στη πολιτική αποτίμηση της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην 85η ΔΕΘ. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία συνεδρίαση, ήταν τρεις ημέρες, πριν την ομιλία του στο Βελλίδειο και είχε από τότε συμφωνηθεί να επαναληφθεί μετά τη ΔΕΘ. Ο ίδιος,όμως, φαίνεται πως επισπεύδει τη πραγματοποίηση της, καθώς φέρεται, επίσης, αποφασισμένος να καλέσει σε συνεδρίαση και τη κεντρική επιτροπή, με αντικείμενο την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου.

Ταυτοχρόνως έχει προγραμματίσει μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων. Λέγεται, μάλιστα, πως ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών του προτάσεων στη ΔΕΘ, είχε συζητηθεί  και με παράγοντες της αγοράς και των επιμελητηρίων.

Την ίδια στιγμή, πολλά φαίνεται αλλάζουν και στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Οκτώβριο, προς στο τέλος ή τη πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της νεολαίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ψηφιστεί και νέα ηγεσία.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει,επίσης, προγραμματίσει στην αμέσως επόμενη περίοδο, να επισκεφθεί το σύνολο των νόμων της χώρας στη προσπάθεια του, να αναλύσει και να επικοινωνήσει απευθείας με τους πολίτες, τις πρόσφατες εξαγγελίες του.

Σταθερά βήματα εξουσίας…

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας