Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Above Article Content Ad

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει γενέθλια σήμερα 6 Νοεμβρίου και γίνεται 50 χρονών, όπως γράφει ο ίδιος στο Twitter, ανεβάζοντας μαζί και φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει μια σπάνια ματιά στα παιδικά του χρόνια ανήμερα των γενεθλίων του, καθώς, όπως γράφει και ο ίδιος, «τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς».

Όμως, στην ανάρτησή του γράφει ότι δεν έχει παράπονο αφού έχει «2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα γενέθλιά του:

«06 Νοεμβρίου 1972 γεννήθηκα, σήμερα 50. Δεν παραπονούμαι έχω 2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία. Δόξα τω Θεώ! Τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς. Να έχετε όλοι υγεία και να χαίρεστε τους δικούς σας», γράφει στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

To άρθρο Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button