Πολιτική

Ν. Δένδιας: Διαφοροποιείται από τον Μητσοτάκη για τη θεωρία των δύο άκρων

Σαφέστατες αποστάσεις από την πολιτική του Μεγάρου Μαξίμου για την θεωρία των δύο άκρων, αναφορικά με τις φασιστικές επιθέσεις στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, πήρε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σε τοποθέτησή του στο πάνελ με θέμα «καταπολεμώντας τον ρατσισμό και τη ρητορική μίσους», στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum, ο Νίκος Δένδιας μίλησε για εγκληματικές συμμορίες που προπαγανδίζουν νεοναζιστικές ιδέες και πρόσθεσε ότι δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία.

Ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε αυτά που είχε πει στη Βουλή τον Αύγουστο του 2012, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, δηλαδή ότι τα τάγματα εφόδου δεν θα γίνουν ανεκτά ούτε τότε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ και χαρακτήρισε τους φασίστες ως εγκληματικές ομάδες, τις οποίες εξέθρεψε η οικονομική κρίση.

Στάση που απέχει από τις θέσεις που εξέφρασαν αρκετά κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Παιδείας, κ. Άγγελος Συρίγος.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας