Αθλητικά

Μουντιάλ 2022 – Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Λιονέλ Μέσι: «Δίκαια τα οφσάιντ

Above Article Content Ad

Απογοητευμένος και… σοκαρισμένος ήταν ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία στο Μουντιάλ 2022, αλλά δεν έψαξε δικαιολογίες για το αποτέλεσμα.

Ο Μέσι έκανε λόγο για “σκληρό πλήγμα” για την ομάδα του, αλλά τόνισε ότι Αργεντινή πρέπει να δείξει πλέον τη δύναμή της στα επόμενα παιχνίδια της στο Μουντιάλ 2022.

Οι δηλώσεις του Μέσι

«Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τώρα, προφανώς, πρέπει να κερδίσουμε ή να… κερδίσουμε. Δεν είχα ποτέ πριν γνωρίσει ένα τόσο σκληρό “χτύπημα” με αυτήν την ομάδα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που, αν την αφήναμε να παίξει, θα έπαιζε καλά και ότι θα  πίεζε πολύ. Πέσαμε στην παγίδα. Είδα ότι τα οφσάιντ ήταν πολύ δίκαια. Δεν τα είδα σε εικόνες, αλλά, αφού τα ακύρωσαν, θα ήταν έτσι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Λέγονται τόσα πολλά πράγματα για το VAR, είναι τόσο περίπλοκο. Σε πέντε λεπτά λαθών φτάσαμε στο 1-2. Τα μπερδέψαμε και η κατάσταση έγινε λίγο περίπλοκη.

Χρειάζεται να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά δυνατοί. Πάει πολύς καιρός που έχουμε περάσει μια τέτοια κατάσταση. Είναι πολύ σκληρό πλήγμα για όλους, για τον κόσμο και εμάς. Δεν το περιμέναμε. Είναι μια στιγμή που πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Δεν το περιμέναμε, αλλά εξαρτάται από εμάς.

Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μια πραγματική ομάδα. Είναι ένα πολύ σκληρό “χτύπημα”, γιατί δεν το περιμέναμε, ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι και εξαρτάται από εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button