Αθλητικά

Μήνυμα ΑΕΚ στον κόσμο της: «Μην προσεγγίσετε το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης»

Above Article Content Ad

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο της ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα της για εισιτήρια στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να μην προσπαθήσουν να πλησιάσουν το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», προστατεύοντας την ομάδα από κάθε πιθανό κίνδυνο.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως αιτήθηκε το άνοιγμα θύρας και την χορήγηση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (6/11) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, όπως μας γνωστοποιήθηκε, αποτελεί πάγια επιλογή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να μην ανταποκρίνεται σε αντίστοιχα αιτήματα.

Πρέπει λοιπόν να πληροφορήσουμε τους φίλους της ομάδας μας πως το δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης. Δεν θα υπάρχουν απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, άρα και καμιά δυνατότητα παρουσίας μη κατόχων διαρκείας της γηπεδούχου ομάδας.

Ως εκ τούτου, καλούμε τους φίλους της ΑΕΚ να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι και να προστατεύσουν την ομάδα μας από οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο».

To άρθρο Μήνυμα ΑΕΚ στον κόσμο της: «Μην προσεγγίσετε το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button