Περιβάλλον

Μια βιώσιμη λύση για την εξόφληση λογαριασμών με επιβράβευση, άτοκες δόσεις & επιστροφή χρημάτων

Above Article Content Ad

Με την παγκόσμια ενεργειακή κρίση να  συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε μια ιδιαίτερα άστατη περίοδο, είναι σημαντικό να αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες από επιχειρήσεις και φορείς, ώστε να προσφέρουν πάνω απ’ όλα βιώσιμες αλλά και πιο ευνοϊκές λύσεις προς όσους δυσκολεύονται με τις πληρωμές τους.

Πάντα δίπλα στον καταναλωτή
Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της, η ΔΕΗ,  παρέχει διευκολύνσεις σε όσους έχουν αρρύθμιστες οφειλές, με τα προγράμματα διακανονισμών στα οποία προστίθεται η δυνατότητα διακανονισμού* της πληρωμής του ληξιπρόθεσμου λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος σε 6 δόσεις και επιστροφή του ποσού της προκαταβολής. 

Η προκαταβολή επιστρέφεται ως επιβράβευση, στους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους μέχρι 10 Νοεμβρίου 2022. 
Το πρόγραμμα  απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή που ξεκινά από €500 και φτάνει έως και €3.000 και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής. 

Συγκεκριμένα:

 Ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής                        Προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή 
      500,00€ – 1.000,00 €                                                           50 €
    1.000,01€ – 2.000,00 €                                                        100 €
    2.000,01€ – 3.000,00 €                                                        200 €
 

Η προκαταβολή επιστρέφεται στον πελάτη της ΔΕΗ στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος, αφού ολοκληρωθεί η συνολική αποπληρωμή των δόσεων και των τρεχόντων λογαριασμών χωρίς καθυστερήσεις.

Πληρωμές και με πιστωτική κάρτα με άτοκες δόσεις: Παράλληλα, η ΔΕΗ εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω. 

Εάν ενδιαφέρεστε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας αποτελεσματικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών, επικοινωνώντας  με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ: 800-900 -1000. 
*τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ παραμένουν σε ισχύ. 

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button