Αθλητισμός

Μια περιουσία έδωσαν για ένα χρησιμοποιημένο εσώρουχο

Είναι γεγονός ότι τα χρησιμοποιημένα ρούχα πόσο μάλλον κάλτσες (!) ή εσώρουχα, δεν θέλει κανένας να τα βλέπει – παρά μόνο στο πληντύριο-, όχι και να τα αποκτήσει ..

Όχι βέβαια. Εκτός και αν είναι του Μάικλ Τζόρνταν! Ο κορυφαίος παίχτης όλων των εποχών είναι σαν τον Μίδα, ότι αγγίζει γίνεται χρυσός! Ναι, ακόμαι και ένα χρησιμοποιημένο εσώρουχο!!

Βικιπαίδεια

Το χρησιμοποιημένο εσώρουχο του Μάικλ Τζόρνταν αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ. Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα εσώρουχο του Air λοιπόν, από την προσωπική συλλογή του σωματοφύλακά του Τζον Μάικ Βόσνιακ, είχε μπει σε δημοπρασία. Η κατάσταση του ρούχου ήταν «εξαιρετικά χρησιμοποιημένο». Κι όμως αυτό το εσώρουχο πουλήθηκε για μια περιουσία!

Αυτό δεν εμπόδισε κάποιον ή κάποια να δώσει $2.784 για να το αποκτήσει. Ο συγκεκριμένος συλλέκτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει αυτά τα χρήματα για να πάρει ένα αντικείμενο από τον κορυφαίο παικτη όλων των εποχών, κάτι που να φέρει την υπογραφή του


Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας