Άμεση ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Με τα νέα μοντέλα της η Xiaomi στοχεύει στην κορυφή της αγοράς των smartphones

Αποστολή στη Βιέννη

Η άνοδος προς την κορυφή στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών δεν είναι μία καθόλου εύκολη προσπάθεια, ειδικά για μία «νέα» εταιρεία που καλείται να χτίσει το όνομα της μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η Xiaomi, όμως, πέτυχε μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να είναι πλέον σε θέση να δηλώνει ότι για το 2021 κατέλαβε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία των smartphones με ένα μερίδιο της τάξεως του 14%, στη 2η θέση στην αντίστοιχη κατάταξη της Ευρώπης με το μερίδιο στο 23% και στην πρώτη στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με το αντίστοιχο μερίδιο να φθάνει στο 31%. Και με τη νέα, κορυφαία σειρά μοντέλων της επιδιώκει, φυσικά, να παραμείνει στην κορυφή και το 2022, αξιοποιώντας επιπλέον και ένα συνεχώς διευρυνόμενο οικοσύστημα ψηφιακών συσκευών που προωθεί τόσο στην παγκόσμια όσο και στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερη επιτυχία.

g

Λίγες εβδομάδες πριν τη συμπλήρωση 12 ετών από την ίδρυση της, η Xiaomi παρουσίασε και επίσημα -όσον αφορά την περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης- τα μοντέλα της 12 series, με την Pro έκδοση να αποτελεί πλέον τη «ναυαρχίδα» της κινεζικής εταιρείας για το 2022. Η παρουσίαση έγινε στη Βιέννη με τα μοντέλα να είναι άμεσα διαθέσιμα και τις πρώτες δύο εβδομάδες της διαθεσιμότητας να υπάρχουν ουκ ολίγες προσφορές.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button