ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Ειδήσεις

Με επιτυχία έγιναν οι διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις της Ρόδου
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις της Ρόδου, από τις 12 έως της 27 Μαρτίου 2022. Οι συνολικά επτά αγωνιστικές ημέρες έδωσαν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες και συνοδούς τους, να ζήσουν μοναδικές στιγμές, μέσα από μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την αγωνιστική ποδηλασία, όχι μόνο στο νησί της Ρόδου, αλλά γενικότερα σε όλη την χώρα.

Το επίπεδο όλων των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό, κάτι που δεν οφείλεται μόνο στην παρουσία μεγάλων επαγγελματικών και ημιεπαγγελματικών ομάδων, αλλά και στον σχεδιασμό, την υλοποίηση αυτού από τους διοργανωτές και την ανταπόκριση των Ροδιτών, που αγκάλιασαν ζεστά την όλη προσπάθεια και απέδειξαν ότι αυτές οι παγκοσμίου βεληνεκούς ποδηλατικές εκδηλώσεις είναι όλων των Ροδιτών.

g

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν αντιληφθεί ότι οι Διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις καθιερώνουν τη Ρόδο ως ένα προορισμό μεγάλων αθλητικών γεγονότων που συμβάλλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, αλλά και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Αποτελεί ένα ετήσιο αθλητικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας και κύρους.

Σημαντικότατη ήταν η στήριξη, τόσο της συνδιοργανώτριας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όσο και του συνδιοργανωτή Δήμου Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Ακόμη και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι χορηγοί, που ηθικά και υλικά υποστήριξαν την όλη προσπάθεια. Όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού για το 2023, οπότε και οι εκδηλώσεις θα είναι ακόμη υψηλότερου επιπέδου.

 

 


Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη Πένα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο


πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button