Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Ειδήσεις

Με απόφαση Σ. Κεδίκογλου υπερδέσμευση ποσού για το Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας που αφορά στην Π.Ε. Εύβοιας

Αύξηση κατά 300% που αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας που αφορά στην Π.Ε. Εύβοιας, αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Π.Στερεάς Ελλάδας κ. Ευάγγελο Κούκουζα και τον Γενικό Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Προϊσταμένη του ΕΥΔ ΕΠΑλΘ κα. Ευθυμία Γιόκαλα, ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε. κ. Νικόλαος Μαργαρίτης, ο Προϊστάμενος Μονάδας Θεσμικής Υποστήριξης & Αξιολόγησης, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο υπάλληλος του ΕΠΑλΘ κ. Γιώργος Κατής.

Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκε η απόφαση Ένταξης δικαιούχων της 2ης Πρόσκλησης Δημοσίου Χαρακτήρα για την ΟΤΔ Κοινοπραξία Αναπτυξιακής Ευβοίας Α.Ε. & Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Α.Α.Ε. ΟΤΑ – (LEADER / CLLD), για τους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδιου-Λίμνης –Αγίας Άννας, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, με δεδομένο ότι η Π.Ε. Εύβοιας έχει πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021, ορίστηκε η αύξηση του ποσού ΕΥΔ ΕΠΑλΘ 2014-2020 κατά 300%, γεγονός που ενισχύει την επιχειρηματικότητα στην εν λόγω Περιφέρεια.

g

πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button