ΓυναίκαΟμορφιά

Margot Robbie: To υπέρογκο ποσό που της ζητήθηκε για να πουλάει φωτογραφίες με τις πατούσες της

H Margot Robbie φαίνεται πως «ανοίγει νέες πόρτες» στα επαγγελματικά της, μετά την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει η ταινία της «Barbie».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, μετά τα πλάνα στην ταινία που δείχνουν τα πόδια της Margot Robbie, η σταρ έχει δεχτεί επαγγελματική πρόταση για να πουλάει φωτογραφίες με τις πατούσες της.

Συγκεκριμένα, η διαδικτυακή πλατφόρμα «Fun With Feet», όπου μπορεί κανείς να ανταλλάξει με άλλους φωτογραφίες ποδιών, έκανε πρόταση στην ηθοποιό.

Σε μια επιστολή που στάλθηκε στη Margot Robbie, ένας από τους διαχειριστές της πλατφόρμας, με το ψευδώνυμο «Liz» πρότεινε στην ηθοποιό να συνεργαστεί μαζί τους για τη δημιουργία περιεχομένου, συνδεδεμένου με την ταινία «Barbie».

Μάλιστα, της προσέφερε ένα αρχικό μπόνους ύψους 500.000 δολαρίων. «Αγαπητή Margot, με λένε Liz και βγάζω χιλιάδες δολάρια πουλώντας φωτογραφίες ποδιών στο Fun With Feet. Eπίσης, σου μοιάζω πολύ. Η Barbie είναι όλες οι γυναίκες, αλλά εμείς είμαστε και πραγματικές Barbie, στερεοτυπικά εννοώ», ξεκινά η επιστολή.

«Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε για περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη Barbie, καθώς θα μας προσφέρει εκατομμύρια. Επιπλέον, το Fun With Feet προσφέρεται να σας δώσει ένα μπόνους 500.000 δολαρίων για αρχή. Αν συμφωνείτε, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και την ομοιότητά μας, αλλά και την εμμονή του κόσμου με όλα τα προϊόντα Barbie, χάρη στα πόδια μας», συνεχίζει.

Μια παρόμοια προσφορά έγινε και στον Ryan Gosling, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button