Αθλητικά

Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Αθλήτρια ήταν έτοιμη να καταρρεύσει και την πήραν στα χέρια για να τερματίσει

Above Article Content Ad

Μια από τις “δυνατές” στιγμές που είδαμε στον 39o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι… εμφανίστηκε στο πρόσωπο δυο αθλητών, μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Το Καλλιμάρμαρο είχε ήδη δεχθεί αρκετούς αθλητές που τερμάτιζαν στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, όταν μια αθλήτρια φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις της και έδειξε να είναι έτοιμη να πέσει κάτω, περίπου 100 μέτρα πριν τον τερματισμό.

Τη στιγμή εκείνη, δυο αθλητές έτρεξαν προς το μέρος της και όχι μόνο προσέφεραν βοήθεια, αλλά έδωσαν και μάθημα αλληλεγγύης προς όλους. Οι συγκεκριμένοι, πήραν την αθλήτρια αγκαλιά, και άρχισαν να τρέχουν προς τον τερματισμό.

Έστω και έτσι, με τη βοήθεια συναθλητών, η συγκεκριμένη γυναίκα πέτυχε τον στόχο της! Μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο που βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την εξασθενημένη αθλήτρια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε σε νοσοκομείο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να της χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή για να επανέλθει από την εξάντληση που της προκάλεσε ο Μαραθώνιος.

To άρθρο Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Αθλήτρια ήταν έτοιμη να καταρρεύσει και την πήραν στα χέρια για να τερματίσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button