Τεχνολογία

Leasing: Ανανεωμένο Kuga και Mustang Mach-E από 349 ευρώ το μήνα μέσω του προγράμματος της Ford

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το νέο πρόγραμμα Lease της Ford είναι εδώ, έτοιμο να σας απαλλάξει από μεγάλες προκαταβολές, δάνεια, διαδικασίες και ψιλά γράμματα. Το πρόγραμμα Ford Lease είναι σε θέση να σας προσφέρει τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς με μηνιαίο μίσθωμα από 349 ευρώ το μήνα έτσι ώστε να έχετε στα χέρια σας ένα μοντέρνο, οικονομικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο Ford Kuga ST-Line X 2.5λτ. 243PS CVT FWD Plug-in Hybrid: Με 349 ευρώ το μήνα

Tο 2023 το Ford Kuga Plug-in Hybrid ήταν το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη, με 25% περισσότερες πωλήσεις από το δεύτερο στην κατάταξη. Το νέο μοντέλο επιταχύνει ταχύτερα και μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 kg – πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην κατηγορία του. Επίσης, ταξιδεύει ακόμα πιο άνετα, προσφέροντας τεχνολογίες που μπορούν, μεταξύ άλλων, να επιβραδύνουν αυτόματα το όχημα στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης.  Επίσης, προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών που μπορεί να εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2 ιντσών κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto 8 και προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, ενώ διαθέτει ακόμη και Alexa Built-in τον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι οδηγοί μπορούν επίσης να φορτίζουν την μπαταρία του νέου Ford Kuga PHEV σε σταθμό φόρτισης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο τροφοδοσίας. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 km με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now  ή να συμβάλει στην αύξηση της συνολικής αυτονομίας του οχήματος με τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια.

Το έξυπνο σύστημα μετάδοσης κίνησης του Kuga Plug-In Hybrid έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευελιξία και κατανάλωση ενέργειας από 17.5 kWh/100 km, το οποίο επιτρέπει πολλές μετακινήσεις με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, το 80% των μετακινήσεων καθημερινά, είναι κάτω από τα 60χλμ. με αποτέλεσμα 8 στις 10 χρήσεις του μοντέλου να είναι αποκλειστικά ηλεκτρικές, με μηδενικούς ρύπους.

Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson για μέγιστη οικονομία, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, καθώς και μια συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 14,4 kWh. μπαταρία για να φορτίσει πλήρως από παροχή 230 volt χρειάζεται μόλις 6 ώρες. Βέβαια, μπορεί να φορτιστεί και εν κινήσει μέσω της τεχνολογίας αναγεννητικής πέδησης που ανακτά την κινητική ενέργεια η οποία συνήθως χάνεται στο φρενάρισμα.

Ford Mustang Mach-E RWD: Με 269 άλογα, 349 ευρώ το μήνα για 48 μήνες

Η Ford προσφέρει, ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα στον κόσμο, σε πακέτα Leasing τα οποία παρέχουν ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου, σταθερό μίσθωμα και πάντα με την εγγύηση της Ford.

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E «πατώντας» στην πλατφόρμα που είναι ειδικά φτιαγμένη για ηλεκτρικά οχήματα, από τη μία μεγιστοποιεί το χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, από την άλλη καταφέρνει να ενσαρκώσει άριστα το σπορ πνεύμα της Mustang. Διαθέτει μακρύ και δυναμικό καπό, η σχεδίαση των ώμων του αμαξώματος είναι μοναδική, οι επιθετικοί εμπρόσθιοι προβολείς είναι ξεχωριστοί και, το σήμα κατατεθέν, τα πίσω φώτα με τα τρία ανεξάρτητα στοιχεία δίνουν το παρών. Από τη μία μεγιστοποιεί τον χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, από την άλλη καταφέρνει να ενσαρκώσει άριστα το σπορ πνεύμα της Mustang.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές φόρτισης. Για φόρτιση στο σπίτι, μπορείς απλώς να συνδέσεις την Mustang Mach-E στην κανονική παροχή ρεύματος. Εναλλακτικά, το προαιρετικό Ford Wallbox προσφέρει ταχύτερη φόρτιση στο σπίτι, για πλήρη φόρτιση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μπορείς ακόμα και να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή FordPass για smartphone ώστε να διαχειριστείς τα προγράμματα φόρτισης στο σπίτι. Το FordPass μπορεί επίσης να εντοπίσει δημόσια σημεία φόρτισης κατά μήκος της προγραμματισμένης διαδρομής , τα οποία μπορείς να στείλεις στο σύστημα πλοήγησής σου.

Επιπλέον παρέχεται πρόσβαση στο FordPass Charging Network, με περισσότερα από 155.000 δημόσια σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη καθώς και στο δίκτυο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) υψηλής ταχύτητας IONITY, με πολλά σημεία φόρτισης σε περισσότερες από 400 ευρωπαϊκές τοποθεσίες.

Η Ford Mustang Mach-E είναι αμιγώς ηλεκτρική και διαθέτει εκδόσεις για όλες τις ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα προσφέρεται σε πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες εκδόσεις (AWD), με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες. H πρώτη από αυτές εφοδιάζεται με μπαταρία 75,7 kWh και η δεύτερη με αντίστοιχη 98,8 kWh. H έκδοση της Mustang Mach-E με κίνηση στους πίσω τροχούς και την standard range μπαταρία αποδίδει ισχύ 269 ίππων και μέγιστη ροπή 430 Nm, με την αντίστοιχη εκδοχή του μοντέλου με την extendedrange μπαταρία να αποδίδει 294 ίππους. Οι τετρακίνητες εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E αποδίδουν 269 και 351 ίππους, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm. Στην κορυφή των εκδόσεων βρίσκεται η τετρακίνητη έκδοση GTμε 487 ίππους και 860 Nm ροπής.

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι οδηγοκεντρική και ταυτόχρονα απαλλάσσει τον οδηγό από το άγχος της φόρτισης, καθώς παρέχει αυτονομία μέχρι και 600χλμ. σε μικτό κύκλο, χάρη και στην εξαιρετική επίδοση της ανάκτησης ενέργειας.

5 πράγματα που κάνουν τη Ford Mustang Mach-E ιδανική:

  • Προσφέρει 402λτ. χώρου στο παραδοσιακό πορτπαγκάζ και ακόμα 100λτ. στο εμπρός καπό (FRUNK)
  • Μπορείς να πας από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη χωρίς στάση για φόρτιση
  • Προσφέρει λειτουργία 1-Pedal Drive χάρη στην οποία ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο το πεντάλ γκαζιού και να φρενάρει αφήνοντας το
  • Έχει στο στάνταρ εξοπλισμό τόσο τη λειτουργία περιμετρικής προβολής του οχήματος (κάμερα 360°), όσο και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες.
  • Διατηρεί το γνήσιο οδηγικό DNA της Mustang και θα το καταλάβετε αμέσως μόλις πιάσετε το τιμόνι.

 

Δες όλες τις λεπτομέρειες για το Kuga εδώ και για την Mustang Mach-E εδώ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button