Τεχνολογία

Kosmocar Α.Ε: Νέα διεύθυνση στον Όμιλo για την ενίσχυση της παρουσίας του στην αγορά

Η Kosmocar Α.Ε. ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας διεύθυνσης στον Όμιλό της που θα περιλαμβάνει τα τμήματα του Marketing (digital, online, offline, after sales), τις Δημόσιες Σχέσεις (PR), τη Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (CRM) και τη Διαχείριση Προϊόντων (Product Management).

Η νέα διεύθυνση Marketing και Communications θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά, στη δημιουργία στρατηγικών επικοινωνίας και τη βελτιστοποίηση των σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Πετράκου με πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου, ξεκίνησε τη καριέρα της στην Ιntercar (BMW) το 2000 στο τμήμα Marketing, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση της Sales & Marketing Coordinator στην ΜG Rover Greece. Το 2005, συνέχισε ως Διευθύντρια PR και Advertising στην Porsche, μέχρι και το 2011 όπου την κέρδισε ο χώρος της μόδας, καθώς ανέλαβε τη θέση της Communications & Press Manager της H&M για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τέλος, το 2018 επέστρεψε στη BMW Hellas, ως Marketing Manager όπου και παρέμεινε για περίπου έξι χρόνια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button