Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Ειδήσεις

Καβάλα: «Πρασινίζει» το πάρκο Φαλήρου [φωτογραφίες]

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας «Δ. Καφετζής & ΣΙΑ ΟΕ» και το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο του έργου «Ανανεώσεις-Αναβαθμίσεις και Συντηρήσεις χώρων Πρασίνου Δήμου Καβάλας», συνολικού προϋπολογισμού 58.012,69 ευρώ, προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Κυριάκου Σταυρίδη, στις φυτεύσεις των πρώτων 75 δέντρων σκιάς στο πάρκο Φαλήρου.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση, τις επόμενες ημέρες θα φυτευτούν άλλα 120 δέντρα και ένας μεγάλος αριθμός θάμνων και ανθοφόρων φυτών, ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν οι εργασίες κατασκευής του αρδευτικού δικτύου, η πλήρωση νησίδων με φυτική γη, η ενσωμάτωση βελτιωτικών εδάφους και η εκσκαφή και επαναπλήρωση τάφρων.

g

Με το συγκεκριμένο έργο εξασφαλίζονται παρεμβάσεις υψηλής αισθητικής αξίας και η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, για να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Καβάλας.

// Load the SDK asynchronously (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/el/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button