Πολιτική

Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής και απαιτητικός

Above Article Content Ad

Στο χώρο του Πολυτεχνείου για να καταθέσει στεφάνι βρέθηκε και φέτος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο Πολυτεχνείο περίπου στις 08:40 το πρωί της Πέμπτης και κατέθεσε το στεφάνι στο μνημείο χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Αφού στάθηκε για λίγο μπροστά από την κεφαλή του Πολυτεχνείου, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποχώρησε από το χώρο χωρίς να κάνει δηλώσεις.

 

Σε δήλωσή της, μετά την κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε: «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου υπήρξε η αρχή του τέλους για την επτάχρονη δικτατορία και θεμέλιο της Μεταπολίτευσης.

Συμβολίζει την πολιτική ελευθερία και μας υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής και απαιτητικός.

Τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων, τους φοιτητές και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, αναγνωρίζουμε το χρέος μας να διαφυλάξουμε την ποιότητα των θεσμών και την ανοικτή προοπτική της κοινωνίας μας».

Article inline ad #5

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο από την πρώτη χρονιά της εκλογής της, το 2020.

To άρθρο Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής και απαιτητικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button