Πολιτική

Κανονικά οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Έσπευσε να ανακοινώσει ότι οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου θα γίνουν κανονικά, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, παρόλο που σχεδόν όλη η Μακεδονία βρίσκεται στο κόκκινο λόγω της πανδημίας. Κατά την άποψη του υπουργού Εσωτερικών, αφού γίνονται διαδηλώσεις, μπορούν να γίνουν και παρελάσεις

«Αυτή τη στιγμή έχουμε άνοιγμα των περισσοτέρων δραστηριοτήτων. Έχουμε καθημερινά συγχρωτισμούς από διαδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα γίνουν οι παρελάσεις», είπε ο κ. Βορίδης, ο οποίος δεν έκανε καμία αναφορά στις συνέπειες που είχε πέρυσι η διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων ιδιαιτέρως στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά τους εορτασμούς για τον Άγιο Δημήτριο και την εθνική επέτειο, παρατηρήθηκε δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

«Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών περιορίστηκε να πει ότι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου «το κυρίαρχο μέτρο θα είναι η ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας».

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας