Πολιτική

Καλά τα αστεία, αλλά τα ράφια στη Σοβιετική Ένωση ήταν άδεια

Above Article Content Ad

Το πρωί της Παρασκευής (04.11.2022) ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ στα Μελίσσια, κάνοντας αυτοψία για το «καλάθι του νοικοκυριού». «Οι τιμές έχουν αρχίσει να πέφτουν» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ απάντησε και στον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για… τον καπαμά. 

«Σε όλες τις αλυσίδες το “καλάθι του νοικοκυριού” πάει παρά πολύ καλά, να το πω λίγο λαϊκά έχει “ξεπουλήσει” δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού» δήλωσε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Απαντώντας δε στον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, δήλωσε ότι ο κόσμος αγοράζει τα προϊόντα, παρά το γεγονός ότι θα ασκήσει κριτική, και θα πουν και τον… καπαμά τους, αναφορά στο υβριστικό σχόλιο πολίτη που έγινε viral. 

«Διότι ωραίο είναι να λεμέ κάνα αστείο κ. Κουτσούμπα για τον καπαμά, αλλά να ξέρει ότι στη Σοβιετική Ένωση τα ράφια ήταν άδεια, εδώ τα ράφια είναι γεμάτα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης (03.11.2022) ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε το σχόλιο πολίτη για το μέτρο, λέγοντας «Μάθαμε από τι υλικό φτιάχνεται ο καπαμάς τελικά σχετικά με το καλάθι του νοικοκυριού». 

«Ο κόσμος στηρίζει το καλάθι του νοικοκυριού»

«Το καλάθι πάει καλά, ο κόσμος το στηρίζει και αγοράζει μαζικά, και οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν, αυτό ενδιαφέρει τον καταναλωτή» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάνοντας αυτοψία σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ στα Μελίσσια. Αναγνώρισε πάντως, ότι πρέπει να βρούμε μια λύση για ειδικές κατηγορίες, πχ. τους διαβητικούς που δεν έχουν πρόσβαση σε ορισμένα προϊόντα. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button