Αθλητικά

ΚΑΕ Παναθηναϊκός – «Σκληρή» επιστολή στη Euroleague: «Δεν θα ανεχθούμε να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά»

Above Article Content Ad

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Παρτιζάν και έστειλε επιστολή στη Euroleague για την αδικία της ομάδας, ενώ ετοιμάζουν και νέες κινήσεις για το θέμα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ζητήσει αλλαγή στα challenge των διαιτητών, ενώ θα υπάρξει άμεσα και συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Euroleague, Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«1. Ο Παναθηναϊκός απέστειλε σκληρή επιστολή στην Ευρωλίγκα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και δυστυχώς απέδειξαν πως δεν έχει αλλάξει ακόμη το παραμικρό στα κακώς κείμενα της διαιτησίας. Σε αυτή ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως δεν θα ανεχθεί να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά που αδικούν κατάφορα την ομάδα μας (έχει αποσταλεί το σχετικό υλικό).

2. Η ομάδα μας παράλληλα στέλνει πρόταση προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός που αφορά στο δικαίωμα χρήσης «challenge» από τον προπονητή με σκοπό να μειωθούν οι περιπτώσεις λαθών που κρίνουν και επηρεάζουν τα αποτελέσματα.

3. Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας Ντέγιαν Μποντιρόγκα θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα όπου και θα συζητηθούν πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν στο προϊόν και στα όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, τα οποία χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.

4. Η ομάδα μας αντιλαμβάνεται πλήρως την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποδεχθεί και να επιτρέψει συμπεριφορές που πλήττουν το κύρος, την εικόνα και στερούν από τους φιλάθλους μας την παρουσία τους στο γήπεδο. Ως εκ τούτου ενημερώνει πως θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το γεγονός με τον φίλαθλο που με την πράξη του προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα και καταγράφηκε και από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Στον συγκεκριμένο φίλαθλο δεν θα επιτραπεί ξανά η είσοδος στις αναμετρήσεις της ομάδας μας.

5. Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα σταθούμε όρθιοι απέναντι σε όλα τα απαράδεκτα και μη αποδεκτά γεγονότα που έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση σε όλους μας.»

To άρθρο ΚΑΕ Παναθηναϊκός – «Σκληρή» επιστολή στη Euroleague: «Δεν θα ανεχθούμε να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button