Οικονομία

Ημέρα του Φαρμακοποιού: Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους άγρυπνους σύμμαχους της Υγείας μας

«Φαρμακείο: Πάντα αξιόπιστο για την υγεία σας» ήταν το κεντρικό μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας του Φαρμακοποιού που εορτάστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου σε όλη την υφήλιο, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακοποιών (International Pharmaceutical Federation – FIP).

Στο πλαίσιο των εορτασμών, με πρωτοβουλία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της εταιρείας Noufio και platinum χορηγό τη BIAN AE, διοργανώθηκε στη χώρα μας διαδικτυακή ημερίδα με θέμα τη σχέση εμπιστοσύνης φαρμακοποιού – πολίτη, τον ρόλο του φαρμακείου κατά την πανδημία, αλλά και το μέλλον.

Η ελληνική καμπάνια για τον εορτασμό της Ημέρας Φαρμακοποιού εστίασε στον «Φαρμακοποιό Υπερήρωα, τον άγρυπνο σύμμαχο της Υγείας, παντού και πάντα», ο οποίος απέδειξε υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες και εν μέσω πανδημίας πως μπορεί και είναι πάντα εκεί για τον πολίτη που τον χρειάζεται. Έτσι, κέρδισε ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του, έγινε ο χώρος υγείας που επιλέγει και προτιμά να συμβουλεύεται ό,τι κι αν του έχει συμβεί. Η ίδια η ελληνική πολιτεία, γνωρίζει πως στο πρόσωπο του κάθε Έλληνα φαρμακοποιού έχει έναν πολύτιμο σύμμαχο για τη δημόσια υγεία – όπως άλλωστε αποδείχθηκε πολλάκις.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας