Αθλητικά

Ημέρα χαράς στην ΑΕΚ! Η «OPAP Arena» πήρε άδεια λειτουργίας

Above Article Content Ad

Το… όνειρο των φίλων της ΑΕΚ γίνεται πραγματικότητα. Η “OPAP Arena” επιθεωρήθηκε και παίρνει το “ΟΚ” για να λειτουργήσει.

Είναι οριστικό! Η ΑΕΚ επιστρέφει στο… πατρικό της μετά από 19 χρόνια και η “OPAP Arena” ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φίλους της, για τα εγκαίνια και το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης.

Την Τετάρτη (21.09) πραγματοποιήθηκε -για αρκετές ώρες- η καθοριστική επιθεώρηση για να εξασφαλιστεί η άδεια λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν τα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής προκειμένου να τσεκάρουν όλους τους χώρους και να αποφασίσουν, να χορηγήσουν τη σχετική άδεια.

Το παρών έδωσε και η ομάδα του project manager του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια. Το γήπεδο πήρε το… πράσινο φως και ΄γδη έχει σταλεί το σχετικό πρακτικό στην Περιφέρεια για τις τελικές υπογραφές και απομένει η σχετική διαδικασία των υπογραφών από πλευράς της για να εκδοθεί και τυπικά η άδεια.

Έτσι, η “OPAP Arena” θα λειτουργήσει κανονικά για τα εγκαίνια της 30ης Σεπτεμβρίου και για το πρώτο ιστορικό ματς της ΑΕΚ στις 3 Οκτωβρίου, κόντρα στον Ιωνικό.

To άρθρο Ημέρα χαράς στην ΑΕΚ! Η «OPAP Arena» πήρε άδεια λειτουργίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button