Πολιτική

Η κυβέρνηση μεταθέτει στους πολίτες την ευθύνη για την προστασία από την κακοκαιρία

«Με την νέα κακοκαιρία να πλήττει ήδη τη χώρα μας οι συστάσεις του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη για άσκοπες μετακινήσεις μεταθέτουν για άλλη μια φορά την «προετοιμασία», για την οποία μας διαβεβαιώνει η Κυβέρνηση ότι έχει υπάρξει, στην αγαπημένη της ατομική ευθύνη», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε σχόλιό του με αφορμή τις συστάσεις του κ Στυλιανίδη.

«Οι «άσκοπες μετακινήσεις» είναι ένα πολύ μικρό φύλλο συκής για να κρύψουν την ευθύνη της Πολιτείας: αν δεν έχουν γίνει οι απαραίτητοι, αυτονόητοι και σκόπιμοι καθαρισμοί των φρεατίων και η γενικότερη αντιπλημμυρική θωράκιση, θα γίνουμε και πάλι μάρτυρες δυστυχώς των πρόσφατων επιπτώσεων που ήταν εξίσου προβλέψιμες, αλλά για ένα πιο ήπιο φαινόμενο τότε», προσθέτει το ΜέΡΑ25, επισημαίνοντας:

«Καλούμε την Κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα για οποιαδήποτε οργανωμένη πολιτεία. Να μην δράσει ως «άριστο επιτελικό κράτος», αλλά έστω ως κράτος και να προστατέψει τους πολίτες και το βιός τους από αυτή τη νέα αυτή κακοκαιρία, χωρίς εμπαιγμούς αυτή τη φορά από τους Υπουργούς της -όπως είχαμε ακούσει δυστυχώς στην προηγούμενη κακοκαιρία.»

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας