Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Ειδήσεις

H Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση «SIAL PARIS 2022»

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL PARIS 2022», που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως και 19 Οκτωβρίου 2022, με φυσική παρουσία στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι / Γαλλία, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE).

Η Διεθνής Έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων και ποτών στον κόσμο, με  περισσότερα από πενήντα χρόνια εμπειρίας. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι σημείο συνάντησης για τις μεγαλύτερες παραγωγικές εταιρείες του κλάδου και τους εκπροσώπους – αγοραστών από ολόκληρο τον κόσμο και αποκαλύπτει τις καινοτομίες, που διαμορφώνουν την Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών του μέλλοντος.

Η έκδοση της SIAL PARIS του 2018 παρουσίασε ρεκόρ με σύνολο εκθετών: 7.200 εκθέτες από 120 χώρες, σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 310.000 από 200 χώρες, και μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων – δράσεων που αναφέρονταν στις τελευταίες τάσεις του κλάδου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει δυναμικά για τρίτη φορά στην συγκεκριμένη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στην Γαλλία, που αποτελεί βασική αγορά στόχο για τις ελληνικές εξαγωγές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

g

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση-κατασκευή περιπτέρου εμβαδού 10 τ.μ.. Το κόστος συμμετοχής ανά τ.μ. μετά και την ανωτέρω επιδότηση ανέρχεται στο ποσό των  250 € (πλέον Φ.Π.Α.). Το κόστος του Registration Fee που ανέρχεται στο ποσό των 530 € (πλέον Φ.Π.Α.) επιβαρύνει αποκλειστικά τον εκθέτη.

Το συνολικό κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 250€/τ.μ.(πλέον Φ.Π.Α.) x 10 τ.μ. περιπτέρου + 530€ (πλέον Φ.Π.Α.) για το Registration Fee

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής & έξοδα μεταφοράς εμπορευμάτων

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00 ή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. (αποστολή αίτησης στο email:k.anagnostopoulou@eg.gov.gr  και κοινοποίηση στο info@kye.com.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Αίτηση συμμετοχής SIAL 2022

πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button