Αθλητικά

Γήπεδο ΑΕΚ: Οι πρόβες για τον Πυρρίχιο στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena»

Above Article Content Ad

Η ΑΕΚ ετοιμάζει τα εγκαίνια της OPAP Arena(30.09) με μια… γιορτή γεμάτη αναφορές στις ρίζες του συλλόγου και του προσφυγικού ελληνισμού. Το ποντιακό στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει.

Μια εβδομάδα πριν τα ιστορικά εγκαίνια της «OPAP Arena» και οι προετοιμασίες των ανθρώπων της ΑΕΚ -εντός και εκτός του γηπέδου- συνεχίζονται… στο φουλ.

Στα social media αναρτήθηκε ένα βίντεο από τις πρόβες -εντός του αγωνιστικού χώρου- για τον Πυρρίχιο, έναν ιστορικό ποντιακό χορό, στον οποίο συμμετέχουν 60 άτομα.

Η ποντιακή λύρα ήχησε δυνατά μέσα στην “OPAP Arena”, για ένα κομμάτι από το πρόγραμμα των εγκαινίων που θα γίνουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Όσοι βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται πως φόρεσαν κάποια καλύμματα στα παπούτσια τους, προκειμένου να μην… περάσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο, που θα μπορούσε να κάνει ζημιά (κάποιος μύκητας).

Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, Χάρης Πασβατίδης, ο οποίος βρέθηκε και στα πρόσφατα εγκαίνια του έργου της υπογειοποίησης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

To άρθρο Γήπεδο ΑΕΚ: Οι πρόβες για τον Πυρρίχιο στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button