Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η μαμά μου έφτιαχνε πάνες από σεντόνια για τα αδέρφια μου»

Above Article Content Ad

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφος του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, στηρίζουν το φιλανθρωπικό πρόγραμμα “Milwaukee Diaper Mission”. 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει μία οικογένεια, η οποία αδυνατεί να αγοράσει ακόμα και μωρουδιακές πάνες.

Γι’ αυτό και μαζί με τη σύντροφο του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, στηρίζει ενεργά φιλανθρωπικό πρόγραμμα “Milwaukee Diaper Mission”. 

“Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target (σσ. πολυκατάστημα στις ΗΠΑ). Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται έναντι ενός δολαρίου, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα.

Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μαμά μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες στα αδέρφια μου. Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά ήμασταν γεμάτοι αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη”, ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

“Οι νέοι είναι το μέλλον. Όσο περισσότερο τους εκπαιδεύουμε, όσο περισσότερο τους βοηθάμε τους βάζουμε σε μία θέση να βοηθήσουν κι εκείνοι άλλους ανθρώπους. Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.”, συμπλήρωσε ο Έλληνας σόυπερ σταρ.

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η μαμά μου έφτιαχνε πάνες από σεντόνια για τα αδέρφια μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button