Αθλητικά

Γιάννης Αλαφούζος: Βολές κατά πάντων στη Super league 1 – «Το μόνο που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι το 50-50»

Above Article Content Ad

“Κεραυνοί” από Γιάννη Αλαφούζο στο Δ.Σ. της Super League 1. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε βολές κατά πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν στηρίζει την επιλογή Κλάτενμπεργκ ενώ έκανε λόγο για παράκεντρα στο ποδόσφαιρο, που εμπλέκουν το «τριφύλλι», και για «εκείνους που κυνηγάνε διαιτητές και χρηματίζουν δημοσιογράφους»!

Αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε εξοργισμένος κατά της Super League 1 για το το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας και το γεγονός ότι έγιναν σχετικές κινήσεις χωρίς να ενημερωθεί κανέναν.

«Μας έχει ενοχλήσει πολύ ότι η διοργανώτρια συνέστησε εταιρεία χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση στη Super League 1. Αυτά τα θέματα συζητούνται στο συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις», είπε ο ισυχός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε: «Κάποια παράκεντρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, ότι χρησιμοποιούμε δήθεν αθέμιτα μέσα, όταν η χώρα είναι πολύ μικρή και ξέρουν όλοι ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαιτητές.

Αντιθέτως, στη Λαμία είχαμε τον διαιτητή Φωτιά, που επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο είχε συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, ενώ εκείνος ορίστηκε κανονικά μετά από μία εβδομάδα».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που προορίζεται ως ο επικεφαλής της επαγγελματικής διαιτησίας και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τον Κλάτενμπεργκ, τόσο για το παρόν, όσο και το παρελθόν, αλλά και για τον Μπαλτάκο».

Απάντηση υπήρξε από τον Γιώργο Καζναφέρη, που εκπροσωπούσε τη Λαμία: «Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για την πορεία του. Η Λαμία δεν παίζει αντιαθλητικά. Οι τραυματισμοί προέκυψαν από ατυχία: Ο ένας ήταν από στραβοπάτημα και του Ιωαννίδη από μία μονομαχία με τον Κορνέζο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Ο Γιάννης Αλαφούζος αντέδρασε λέγοντας: «Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Δεν κατηγόρησα τη Λαμία, αλλά τον διαιτητή, που δεν πήρε μέτρα στον πειθαρχικό έλεγχο και έτσι επέστρεψε στους ποδοσφαιριστές, που δεν τιμωρούνταν, να μπορούν να παίξουν πιο σκληρά. Εμάς το πρόβλημά μας είναι γιατί δεν τον τιμώρησαν και μετά από μία εβδομάδα ορίστηκε πάλι κανονικά».

Και κατέληξε: «Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι το 50-50. Δέκα χρόνια τώρα ξέρετε τη στάση μας. Εμείς κ.Καζναφέρη δεν κυνηγάμε διαιτητές, ούτε χρηματίζουμε δημοσιογράφους όπως ενδεχομένως κάνουν οι σύμμαχοί σας»!

Article inline ad #5

To άρθρο Γιάννης Αλαφούζος: Βολές κατά πάντων στη Super league 1 – «Το μόνο που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι το 50-50» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button