Οικονομία

Γενική συνέλευση των 56 Επιμελητηρίων της χώρας από 4 έως 6 Νοεμβρίου

Above Article Content Ad


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 18:36

Γενική συνέλευση των 56 Επιμελητηρίων της χώρας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο από 4 έως 6 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς.

Όπως ανέφερε το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί εδώ και καιρό, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού και οι περιορισμοί που είχαν θεσπιστεί καθυστέρησε τη διοργάνωσή της.

«Η οριστική απόφαση ελήφθη στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και στη συνάντηση που έγινε στο περιθώριο των εκδηλώσεων. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας και θα υπάρξει σημαντική κινητικότητα στην πόλη και στο νησί μας σε μια περίοδο τουριστικά νεκρή», τόνισε ο κ. Μυρσινιάς.

Η διοργάνωση θα είναι του Επιμελητηρίου Λέσβου σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενώ θα χρησιμοποιηθούν αίθουσες με μεγάλη χωρητικότητα.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν στελέχη της κυβέρνησης και υπουργοί ενώ θα συζητηθεί και το θέμα της νησιωτικότητας και το αίτημα της επιστροφής όλων των νησιών στο καθεστώς μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ κ.λπ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 18:36

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button