Πολιτική

Γ. Μαντζουράνης: Το… θαύμα των δημοσκοπήσεων

Above Article Content Ad


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, 19:47

Σε μια ιδιαίτερα σκωπτική δήλωση με αφορμή δημοσκοπήσεις που επιστρατεύτηκαν για να παρουσιάσουν μια μαγική εικόνα για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη και τη δήθεν αποδοχή της από τους πολίτες, προέβη ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρεται σε «από μηχανής… γκάλοπ» που κάθε φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θαλασσοπνίγεται στην κοινωνική φουρτούνα που προκαλούν οι πολιτικές του, εμφανίζεται σαν το ιδανικό σωσίβιο.

Πρόκειται για ένα μονότονα επαναλαμβανόμενο μοτίβο κάθε φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του στο Μαξίμου είναι υπόλογοι έναντι των πολιτών.

Από την πανδημία, τα χιόνια και τις φωτιές, μέχρι την ενεργειακή κερδοσκοπία, την ακρίβεια και τις υποκλοπές, μια δημοσκόπηση έρχεται να αποθεώσει τον αβροδίαιτο γόνο της δυναστείας Μητσοτάκη που παραμένει, όπως επισημαίνει, ο Γιάννης Μαντζουράνης «αλώβητος και ατσαλάκωτος».

Να δούμε τι θα λένε οι θαυματοποιοί τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, καταλήγει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Αναλυτικά η δήλωση:

Article inline ad #5

«Κάθε φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θαλασσοπνίγεται στην κοινωνική φουρτούνα που προκαλούν οι πολιτικές του, εμφανίζεται το σωσίβιο των δημοσκοπήσεων.

Το από μηχανής… γκάλοπ.

Με την πανδημία, το χιονιά, τις φωτιές, την ενεργειακή κερδοσκοπία, την ακρίβεια, και τελευταία με τις υποκλοπές, μια δημοσκόπηση, ή και δυο και τρεις, έρχονται να δείξουν ότι ο αβροδίαιτος πρίγκιπας της δυναστείας παραμένει αλώβητος και ατσαλάκωτος.

Ότι είμαστε δηλαδή λαός λωτοφάγων.

Αυτό πια δεν είναι επιστήμη, ούτε πολιτική.

Είναι θαύμα!

Να δούμε τι θα λένε οι θαυματοποιοί τη Δευτέρα μετά τις εκλογές…»

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, 19:53

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button