Τεχνολογία

Focus Bari: Internet και social media κερδίζουν τους ηλικιωμένους

Σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έχει αρχίσει πλέον να κινείται η χρήση του Internet και στις μεγαλύτερες ηλικίες αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας Focus ontechlife της Focus Bari.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που αφορά το α’ εξάμηνο του 2021, στο συνολικό δείγμα στις ηλικίες 16-64 ετών, το ποσοστό διείσδυσης της χρήσης του Διαδικτύου έχει φθάσει πλέον στο 97%. Όμως, είναι αξιοσημείωτο ότι το ποσοστό χρήσης στην κατηγορία 55-64 ετών έφθασε στο 90%, δύο ποσοστιαίες μονάδες πάνω σε σχέση με το β’ εξάμηνο του 2020.

Επιπλέον, στην κατηγορία 55-64 ετών το ποσοστό χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει φθάσει στο 62% με το Facebook να είναι το πιο δημοφιλές (8 στους 10 χρήστες social media 55-64 ετών), ενώ οι μισοί έχουν και Instagram. Σημειωτέον πως οι χρήστες των social media από τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία περνούν ημερησίως 85 λεπτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας