Πολιτική

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ για την μηδενική προβολή του κόμματος

Επιστολή διαμαρτυρίας στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε έστειλε ο συντονιστής της ΚΕ του ΜέΡΑ25 Κώστας Μπιτσάνης, επισημαίνοντας την απουσία του γραμματέα και των στελεχών του κόμματος από τις πολιτικές ενότητες των εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ο κ. Μπιτσάνης τονίζει μεταξύ άλλων ότι «το τελευταίο εξάμηνο η προβολή του κοινοβουλευτικού κόμματος ΜέΡΑ25 είναι μηδενική στο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα» και καλεί την ΕΡΤ να προχωρήσει άμεσα «στην αναμόρφωση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης».

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Το τελευταίο εξάμηνο η προβολή του κοινοβουλευτικού κόμματος ΜέΡΑ25 είναι μηδενική στο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα. Μόνη εξαίρεση η συνέντευξη του Γραμματέα του Κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη στις 9/7/2021 στην πρωινή εκπομπή της ΕΤ1 λίγο πριν τις διακοπές.

Ο Γραμματέας του κόμματος, όχι μόνο δεν προσκλήθηκε να εμφανισθεί στη δημόσια τηλεόραση στις παραμονές του 1ου Συνεδρίου του Κόμματος, στις αρχές Ιουνίου 2021, όπως συνηθίζεται για όλα τα κόμματα, προς ενημέρωση των πολιτών, αλλά και στο σχετικό αίτημα που σας υποβάλαμε δεν μας αξιώσατε ούτε καν σε αρνητική απάντηση.

Για την παρουσία βουλευτών και στελεχών του κόμματος ούτε λόγος, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα έχουν καθημερινή και πολυπρόσωπη παρουσία σε όλες τις εκπομπές, καθημερινές και σαββατοκύριακου.

Σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στην αναμόρφωση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, ώστε στο μέλλον να τηρείτε τα όσα προβλέπονται σχετικά με την προβολή του έργου και των δραστηριοτήτων όλων των πολιτικών κομμάτων στα δημόσια τηλεοπτικά μέσα.

Σε αναμονή της απαντήσεώς σας και των επιβεβλημένων ενεργειών σας».

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας