Άμεση ΕνημέρωσηΠολιτική

Επίσκεψη του Χρ. Στυλιανίδη στους Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς για την πυροπροστασία της ευρύτερης περιοχής


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 17:10

Επίσκεψη στους Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς πραγματοποίησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης με σκοπό να συζητηθούν οι τρόποι για την αποτελεσματικότερη πυροπροστασία στην ευρύτερη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στα αντίστοιχα δημαρχεία, παρουσία των δημάρχων Γιάννη Καλαφατέλη και Γιώργου Θωμάκου, με συμμετοχή των αντιδημάρχων, όλων των τοπικών φορέων, καθώς και εκπροσώπων των τοπικών υπηρεσιών του ΠΣ και της ΕΛΑΣ.

Ο υπουργός επισκέφθηκε τις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες, συνομίλησε με τα στελέχη του ΠΣ και ευχαρίστησε θερμά τις πυροσβέστριες και τους πυροσβέστες για την καθημερινή τους μάχη με τις πυρκαγιές και την αυταπάρνηση που δείχνουν στο έργο τους. 

g

Στο πλαίσιο των επισκέψεων συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης του συντονισμού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και με όλους τους συναρμόδιους φορείς, για την αποτελεσματικότερη πυροπροστασία της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Στυλιανίδης συνοδευόταν από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελο Τουρνά και το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες επισκέψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο καλύτερης προετοιμασίας όλων των φορέων για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, σε Δυτική και Ανατολική Αττική και ειδικότερα στους Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ελευσίνας, Πετρούπολης, Κρωπίας, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 17:10

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button