Πολιτική

Ελληνική Λύση για συγκυβέρνηση με ΝΔ μετά και την ερώτηση του newsit.gr σε Μητσοτάκη

Above Article Content Ad

Το θέμα που «άνοιξε» το newsit.gr ρωτώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2022 για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, έφερε την απάντηση του αντιπολιτευόμενου κόμματος. Προηγήθηκε η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας στη διευθύντρια του newsit.gr Κατερίνα Σερέτη στη ΔΕΘ 2002 για τις πιθανότητες μίας μετεκλογικής συμμαχίας της ΝΔ με την Ελληνική Λύση, να λέει ότι παρά την απόσταση των δύο κομμάτων δεν το αποκλείει, ήρθε η σειρά να πάρει κι εκείνη θέση.

Η Ελληνική Λύση ξεκαθαρίζει, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται να «συνεργαστεί» με κανέναν, κλείνοντας την πόρτα σε κρούσεις συνεργασίας τόσο από τη ΝΔ, όσο και από οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

Επιπλέον, επιτίθεται στον Πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ότι «ο κύριος Μητσοτάκης απέδειξε την απόλυτη σύμπλευσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και την πλήρη αποξένωσή τους από τον ελληνικό λαό».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Λύσης:

Επειδή ο πρωθυπουργός δεν ήταν «έτοιμος» να απαντήσει για το ενδεχόμενο «μετεκλογικών συνεργασιών», η Ελληνική Λύση είναι απόλυτα έτοιμη για να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να «συνεργαστεί» με κανέναν.

Αντίθετα ο κύριος Μητσοτάκης απέδειξε την απόλυτη σύμπλευσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και την πλήρη αποξένωση τους από τον ελληνικό λαό.

Σύμπλευση στην αναγνώριση της ψευδομακεδονίας και στην προώθηση της ένταξης Σκοπίων και Αλβανίας στην ΕΕ, παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές διαβεβαιώσεις του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο μόνον εάν το επιθυμεί ο ΣυΡιζΑ! Άλλη μία κωλοτούμπα, «από τον πρωθυπουργό που δεν κάνει κωλοτούμπες».

Article inline ad #5

Στήριξη στην αντεθνική δράση της πλειοψηφίας των ΜΚΟ, τις οποίες μάλιστα ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «υποδειγματικής λειτουργίας»!

Σύμπλευση στην «αντιμετώπιση» της ενεργειακής, επισιτιστικής και οικονομικής κρίσης με θεωρίες συνωμοσίας περί «ρωσικής εμπλοκής» αντί της αλλαγής πολιτικής, όπως ακριβώς έκανε ο ΣυΡιζΑ για να προωθήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Δημιουργούν «φανταστικούς εχθρούς» δίνοντας μάλιστα συγχωροχάρτι στην φασιστική Τουρκία, την ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν από τις εγκληματικές πολιτικές της κυβέρνησης τις οποίες στηρίζει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Σύμπλευση στο χρηματιστήριο ενέργειας, στην άρνηση εξορύξεων του εθνικού μας πλούτου, στην κατάργηση του λιγνίτη, που εκτίναξαν τους λογαριασμούς ρεύματος, καυσίμων και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η Ελληνική Λύση ως μία γροθιά, θα συνεχίσει να υπηρετεί το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον, σε αντίθεση με τη ΝΔ. Όσοι λοιπόν σκοπεύουν να αναζητήσουν «αποστάτες» για να παραμείνουν στην καρέκλα, ας ψάξουν στους όμορους πολιτικούς τους χώρους και όχι στην Ελληνική Λύση», καταλήγει η ανακοίνωση.

To άρθρο Ελληνική Λύση για συγκυβέρνηση με ΝΔ μετά και την ερώτηση του newsit.gr σε Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button