Πολιτική

Έλληνες Ολυμπιονίκες: Έκκληση στην Πολιτεία να στηρίξει τους αθλητές

Σε ειδική συνεδρίαση στην αίθουσα της Ολομέλειας η Βουλή τίμησε τους Έλληνες Ολυμπιονίκες του Τόκιο, οι οποίοι στις σύντομες παρεμβάσεις τους απηύθηναν έκκληση στην Πολιτεία να στηρίξει τον ελληνικό αθλητισμό.

“Αυτό το καλοκαίρι, εν μέσω πανδημίας και κλιματικής κρίσης, χαρίσατε στον ελληνικό λαό μεγάλες χαρές και υπερηφάνεια, στέλνοντας παράλληλα, μηνύματα αντοχής, επιτυχίας και αισιοδοξίας που τόσο χρειάζεται η χώρα μας”, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο πρόεδρος της Σπύρος Καπράλος χαρακτήρισε σημαντικό επίτευγμα το γεγονός της κατάκτησης τεσσάρων μεταλλίων, αλλά και ότι 14 αθλητές μας κατετάγησαν στην πρώτη 8άδα. Ο κ. Καπράλος κάλεσε την Πολιτεία και όλες τις πολιτικές δυνάμεις “να εξετάσουν το ενδεχόμενο της εξασφάλισης επαγγελματικής αποκατάστασης των εν ενεργεία διακεκριμένων αθλητών μας ,ώστε απερίσπαστοι να παλεύουν και να προπονούνται για να χαρίσουν διακρίσεις στην χώρα μας”, πρόταση την οποία χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα ο παριστάμενος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Ο κ. Αυγενάκης διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει η συζήτηση για τις παροχές και τα προνόμια των αθλητών.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας