Πολιτική

Ευθείες βολές από την πλευρά Μαρινάκη προς το Μέγαρο Μαξίμου – «Βόμβες» Βρέντζου: «Φασιστικό παρακράτος στο ποδόσφαιρο»

Above Article Content Ad

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του μέλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενού συνεργάτη του προέδρου της ομάδας, Ιωάννη Βρέντζου, ο οποίος προέβη σε σκληρές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης.

Μετά τη λήξη του αγώνα στην έδρα του Παναθηναϊκού όπου βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 1-1 και στη σκιά και των δημοσιευμάτων για παρακολούθηση συνεργατών και φίλων του Βαγγέλη Μαρινάκη, με στόχο τον ίδιο τον επιχειρηματία, ο κ. Βρέντζος μίλησε για «φασιστικό παρακράτος που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και που διέπεται από οργανωμένο έγκλημα.

Είναι βέβαια λογικό, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια λειτούργησε στην κυβέρνηση καθεστώς παρανομίας, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα παράνομα και λαθραία στοιχεία. Η ανοχή μας τελείωσε», πρόσθεσε και τόνισε ότι η προσωπική του πρόταση είναι «να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου. Με ενδιαφέρον αναμένεται αύριο η τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αλλά και του Πρωθυπουργού ο οποίος παραχωρεί συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Antenna.

To άρθρο Ευθείες βολές από την πλευρά Μαρινάκη προς το Μέγαρο Μαξίμου – «Βόμβες» Βρέντζου: «Φασιστικό παρακράτος στο ποδόσφαιρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button