Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Ειδήσεις

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 04.04.2022 [όλα τα θέματα]

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο (2) επανωτές συνεδριάσεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Οι συνεδριάσεις θα είναι μεικτές [δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη].

Αρχικά, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 7η Ειδική Συνεδρίαση του Σώματος, κατά την οποία ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας Αθανάσιος Αθανασίου θα παρουσιάσει την Ετήσια Έκθεσή του για το έτος 2021.

Μια ώρα μετά, στις 20:00, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η 8η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με συνολικά οκτώ (8) θέματα εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη.

Η ημερήσια διάταξη

1. Χορήγηση άδειας εφαρμογής προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ» που υλοποιείται από την ανάδοχη εταιρεία ΕΔΕΚΑΤ Α.Ε.
2. Χορήγηση άδειας εφαρμογής προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΥΣΗΣ ΔΕΝΔΡΩΝ» που υλοποιείται από την ανάδοχη εταιρεία Δ. ΚΑΦΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
3. Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης (μελέτη σήμανσης εκτελούμενων έργων σε οδούς) στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών υπογειοποίησης αγωγού τσιμέντου και αποξήλωση υφιστάμενης μεταλλικής γέφυρας του Κέντρου Διανομής Τσιμέντου της ΑΓΕΤ «ΗΡΑΚΛΗΣ».
4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευές κρασπεδόρειθρων σε δρόμους του Παληού Καβάλας».
5. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Αντικατάσταση πυροσβεστικών κρουνών 2020-2021».
6. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευές – Επεκτάσεις Δικτύων Άρδευσης 2021».
7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Καβάλας με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συμμετέχουν στην εκ νέου συγκρότηση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Καβάλας λόγω λήξης της θητείας.
8. Συμπληρωματική κατανομή έτους 2022, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

g

// Load the SDK asynchronously (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/el/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button