Πολιτική

Δικαιώνεται η απόφασή μας να αποχωρήσουμε από την Εξεταστική Επιτροπή για τη «λίστα Πέτσα»


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, 07:00

Το ΜέΡΑ25, σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στις εξελίξεις στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη «λίστα Πέτσα» και τονίζει ότι «τα πρώτα δείγματα γραφής δικαιώνουν απολύτως την απόφαση του ΜέΡΑ25 να αποχωρήσει από αυτήν».

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «αμήχανοι εξεταζόμενοι που προσπαθούν να κρατήσουν τη δύσκολη ισορροπία ανάμεσα σε ημιδιάφανες στρατεύσεις, στοιχειώδη προσχήματα αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι αυτοί που πραγματικά θα προσφέρανε κάτι, υποχρεώνονται σε πολύωρες πιρουέτες ανάμεσα στις εξόφθαλμα καθοδηγητικές ερωτήσεις της κυβέρνησης, αλλά και το μυωπικό πεδίο ενδιαφέροντος της αντιπολίτευσης, που δείχνει σαν η μόνη ένστασή της να είναι γιατί αδικήθηκαν τα δικά της ΜΜΕ από τη μοιρασιά».

Το ΜέΡΑ25 «πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο αν ανοίξει ο «φάκελος ΜΜΕ», στοχεύοντας κατ’ ευθείαν στην πηγή του προβλήματος, την ολιγαρχική παντοκρατορία επί της ενημέρωσης, μπορεί να βγει κάτι που να είναι χρήσιμο για τους πολίτες, και η αρχή για μια μακρά επάνοδο από τα βάθη του λάκκου της αναξιοπιστίας στην οποία έχουν ρίξει την ενημέρωση των πολιτών, η διαχρονική και διακομματική Διαπλοκή».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, 07:00

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο zougla.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας