Άμεση ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Διαφοροποίηση και καινοτομία τα κλειδιά της επιτυχίας για τη realme

Η διατήρηση στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής αγοράς των smartphones με την παράλληλη επέκταση της σε νέες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας δείχνουν να αποτελούν τους βασικούς στόχους της realme, μίας εταιρείας που εξελίσσεται στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κατασκευαστή «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Θα είμαι ικανοποιημένος αν στο τέλος του 2022 παραμένουμε στην 4η θέση της κατάταξης της ευρωπαϊκής αγοράς στο smartphones και έχουμε αυξήσει τις πωλήσεις μας κατά 20%» σημειώνει στο CNN Greece ο Madhav Seth, αντιπρόεδρος της realme και επικεφαλής των διεθνών δραστηριοτήτων της κινεζο-ινδικής εταιρείας.

Ο κ. Seth κατέχει και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της realme Ευρώπης και υπό αυτή την ιδιότητα βρέθηκε στο πρόσφατο MWC Barcelona, το κορυφαίο ραντεβού της παγκόσμιας αγοράς κινητής τηλεφωνίας στο περιθώριο του οποίου τον συναντήσαμε. Στη Βαρκελώνη, η realme παρουσίασε το νέο GT 2 Pro, μία συσκευή που προσφέρει χαρακτηριστικά που συναντάμε στα υψηλότερα στρώματα της αγοράς με την τιμή του, όμως, να πλησιάζει περισσότερο προς τα επίπεδα της μεσαίας κατηγορίας. «Στα χαμηλά και μεσαία στρώματα της αγοράς μπορείς να διαφοροποιηθείς προσφέροντας καινοτομία και χαρακτηριστικά που συναντάμε στα πιο υψηλά επίπεδα» τονίζει ο κ. Seth.

g

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button