Πολιτική

ΔΕΘ – Οικονόμου: Καμία κοινωνική ομάδα δεν εξαιρείται από την πολιτική στήριξης

Above Article Content Ad

«Μέτρα που θα έχουν και άμεσο αντίκτυπο και θα απαντήσουν στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών για να ανταπεξέλθουν στην πίεση που έχουμε, στον δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει», θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το βράδυ του Σαββάτου στη ΔΕΘ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις έξι», επισήμανε ότι στην ομιλία του στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει και το στίγμα του επόμενου διαστήματος, στο οποίο περιλαμβάνονται και μέτρα πιο μόνιμου χαρακτήρα.

«Μέτρα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση στρεβλώσεων αλλά και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών άμεσα και έμμεσα με πιο μόνιμο τρόπο, πιο μόνιμη διάσταση».

«Εκείνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν θα υπάρχει κοινωνική ομάδα που να εξαιρείται από την πολιτική στήριξης της κυβέρνησης απέναντι στις πιέσεις που αντιμετωπίζουμε (…) Θα υπάρχουν μέτρα και πολιτικές που θα συμπληρώσουν τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει σε φορολογικό επίπεδο ή στην αντιμετώπιση εναπομείναντων στρεβλώσεων στην αγορά εργασίας, που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αναπτυξιακή δυναμική στον τόπο και θα βοηθήσουν επίσης αρκετές κοινωνικές ομάδες στο να αυξήσουν άμεσα ή έμμεσα το εισόδημά τους» είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση για τον εκλογικό νόμο και για το ενδεχόμενο αλλαγής του, ο Γ. Οικονόμου διευκρίνισε ότι «ο εκλογικός νόμος είναι ένα εργαλείο», ενώ πρόσθεσε ότι «οι Έλληνες πολίτες σύντομα θα γνωρίζουν με ποια κριτήρια θα πάνε στις κάλπες».

Για το θέμα των υποκλοπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «είναι ένα θέμα για το οποίο η κυβέρνηση θα ρίξει άπλετο φως».

«Θα είμαστε δίπλα στους πολίτες για όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση», είπε ακομη.

Πηγή: ΕΡΤ

Article inline ad #5

To άρθρο ΔΕΘ – Οικονόμου: Καμία κοινωνική ομάδα δεν εξαιρείται από την πολιτική στήριξης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button