Πολιτική

ΔΕΘ 2022 – ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Σε λίγο θα πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί

Above Article Content Ad

Καυστικό σχόλιο από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις αναφορές Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ 2022 για την υπόθεση παρακολούθησης Ανδρουλάκη. «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι εμείς ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator», είπε, μεταξύ άλλων, η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ 2022 ότι «προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από την αλήθεια».

Η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε ότι «στην τρίωρη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού καταδείχθηκε από την αφωνία του για τον κ. Τσίπρα και τις συνεχείς επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ποιος είναι ο στρατηγικός του αντίπαλος.

Προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από τη αλήθεια. Σε λίγο θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί και ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκπροσωπούν πρακτικές του χθες και δύο μοντέλα διακυβέρνησης, που διαπνέονται από καθεστωτισμό και συσσώρευσαν στους πολίτες περισσότερα προβλήματα από όσα υποσχέθηκαν να λύσουν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει νωπή ισχυρή εντολή από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για αυτόνομη πρωταγωνιστική πορεία.

Article inline ad #5

Ως προς τη θεσμική εκτροπή στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο ανιψιός του, εφόσον υπάρχει κατά τα λεγόμενα του “τεκμηριωμένη” παρακολούθηση, ας τηρήσει το νόμο που του δίνει τη δυνατότητα ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός στο προσκήνιο και νόμιμα την αλήθεια.

Σε άλλη περίπτωση θα είναι αυτός που επιλέγει τους ψιθύρους, δίνοντας τροφή στην τοξικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button