Πολιτική

ΔΕΘ 2022 – «ΔΕΘα γίνουν ποτέ» το σποτ Τσίπρα για το διήμερο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Above Article Content Ad

«ΔΕΘα γίνουν ποτέ» το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2022. «Προσοχή, μετά από αυτό το βίντεο 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές», αναφέρεται.

Μάλιστα, το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την παραμονή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ 2022, προώθησε και ο Αλέξης Τσίπρας στους λογαριασμούς του στα social media.

Στo σποτ της Κουμουνδούρου που έχει τίτλο «ΔΕΘα γίνουν ποτέ», καλούνται οι χρήστες να δείξουν… «Προσοχή, μετά από αυτό το βίντεο 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν το ένα δισ. ευρώ».

Με το βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων, η αξιωματική αντιπολίτευση αμφισβητεί ξανά τις πρωθυπουργικές δηλώσεις περί περιορισμού των αυξήσεων στις τιμές του ρεύματος.

Το οπτικοακουστικό υλικό υπενθυμίζει τις υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη σε συνέντευξη Τύπου παλαιότερης ΔΕΘ, πως η κυβέρνησή του θα έκανε μια πολύ σημαντική παρέμβαση μαζί με τη ΔΕΗ, έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι όποιες αυξήσεις των τιμών του ρεύματος.

Το βίντεο κλείνει με τη φράση «δεν θέλεις κι άλλες υποσχέσεις που ΔΕΘαγίνουν ποτέ».

Article inline ad #5

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button