Περιβάλλον

Desyllas Games: Επετειακές κάρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ για τα 70 χρόνια του ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Η ελληνική εταιρεία εκδόσεων παιχνιδιών και βιβλίων Δεσύλλας δημιούργησε για πρώτη φορά την συλλεκτική και επετειακή έκδοση ΥΠΕΡΑΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ – ΟΔΗΓΟΙ ΘΡΥΛΟΙ! 

https://www.motorsportgreece.gr/portal/ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση ΥΠΕΡΑΤΟΥ περιλαμβάνει όλους του οδηγούς θρύλους που έχουν αγωνιστεί στο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, το ΡΑΛΛΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ! Στο παιχνίδι συγκρίνουμε διάφορα χαρακτηριστικά των οδηγών όπως οι νίκες τους στο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, οι κερδισμένες ειδικές διαδρομές, οι βαθμοί που συγκέντρωσαν και άλλα. Οι κάρτες περιλαμβάνουν ξένους αλλά και Έλληνες οδηγούς που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

https://desyllas.gr/proion/yperatou-rally-acropolis-odigoi-thryloi/ 

Η επιλογή των οδηγών, η συλλογή των στατιστικών αλλά και η γενική επιμέλεια της έκδοσης έχει γίνει από τον έγκριτο δημοσιογράφο Πάνο Σεϊτανίδη, ο οποίος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στα αγωνίσματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

https://gr.linkedin.com/in/panosseitanidis 

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι και η εικοστή έκδοση του ΥΠΕΡΑΤΟΥ από την εταιρεία Δεσύλλας. 

Η Ελληνική εταιρεία  εκδόσεων παιχνιδιών και βιβλίων Δεσύλλας, έχει καταφέρει εδώ και 42 χρόνια να δημιουργήσει ένα πλούσιο φάσμα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες.  Διατηρεί το μοναδικό καθετοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών στην Ελλάδα από το 1981.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button