ΚρήτηΤοπικές Ειδήσεις

Χερσόνησος: Στο «ηλεκτρονικό» σφυρί πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα – ΗράκλειοΗράκλειοΣτα δίχτυα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει μπλεχτεί το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα “Village Resort & Waterpark” που βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης, στη Χερσόνησο

g

Στα δίχτυα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει μπλεχτεί το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα “Village Resort & Waterpark” που βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης, στη Χερσόνησο. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί στις 30 Δεκεμβρίου – εφόσον δεν υπάρξει κάποια κίνηση για την αναστολή της διαδικασίας, καθώς μεσολαβεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα – να χτυπήσει το ηλεκτρονικό “σφυρί” για το εν λόγω ξενοδοχείο.

Να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός στρέφεται εναντίον της εταιρείας Ι. CON.Τ. του Oμίλου ΕΛΤΕΡΓΑ, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του Real Estate από το 1999. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της I. CON.T., η κατασκευή της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας αποτέλεσε το πιο πρόσφατο μεγάλο project της εταιρείας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε με ίδια κεφάλαια χωρίς τη συνδρομή κάποιας κρατικής επιδότησης. Το ξενοδοχείο, το οποίο παλαιότερα λειτουργούσε κάτω από την επωνυμία “Meltemi Village”, έχει παραχωρηθεί προς αξιοποίηση με δωδεκαετές συμβόλαιο στη “Zeus Hotels”, η οποία, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με τον πλειστηριασμό που έχει δρομολογηθεί να διεξαχθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η τουριστική μονάδα βρίσκεται κανονικά σε λειτουργία.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στο ποσό των 19,015 εκατ. ευρώ, ωστόσο, όπως επισημαίνει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ακινήτου, η αξία του συγκεκριμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος εκτιμήθηκε από μεγάλο διεθνή χρηματοπιστωτικό όμιλο και κυμαίνεται πάνω από τα 35 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες για το πότε πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη εκτίμηση. Να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός επισπεύδεται από την Cepal Hellas, με το ποσό της οφειλής για το οποίο έγινε η κατάσχεση να ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Το ακίνητο περιλαμβάνει μια έκταση συνολικής επιφάνειας 38.154,31 τ.μ., η οποία βρίσκεται στη θέση Σπήλιος στην Χερσόνησο και προήλθε από τη συνένωση 8 όμορων αγροτεμαχίων. Στην εν λόγω έκταση έχουν ανεγερθεί κτηριακές εγκαταστάσεις, στις οποίες λειτουργεί κανονικά το τετράστερο ξενοδοχείο “Village Resort & Waterpark”.

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν θέατρο, Waterpark, 3 πισίνες, γήπεδο ποδοσφαίρου, χώρο στάθμευσης και φυτεύσεις. Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, διαπιστώθηκε ότι η μονάδα είναι συνηθισμένης κατασκευής και συντήρησης, ενώ λόγω της παλαιότητας του ξενοδοχείου επισημαίνεται ότι κρίνεται απαραίτητη μια εκτεταμένη ανακαίνιση σε πρώτο χρόνο στην εξωτερική όψη των κτηρίων και δευτερευόντως στο εσωτερικό των δωματίων.πηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button