Κυπριακά Νέα

Χειροπέδες σε 41χρονο για κλοπές από οικοδομές στη Λεμεσό


Στη σύλληψη 41χρονου σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από οικοδομές, προχώρησε η Αστυνομία. Σε έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, εντοπίστηκε κομπρεσσόρος που κλάπηκε τον Φεβρουάριο από οικοδομή στη Λεμεσό, καθώς και άλλα υλικά οικοδομών, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί εάν επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής.


Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη γύρω στις 3.30 σήμερα το απόγευμα, από μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής υλικών, από υπό ανακαίνιση κατοικία στη Λεμεσό. Είχε προηγηθεί γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, σχετική καταγγελία από τους ιδιοκτήτες της υπό ανακαίνιση κατοικίας.


Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ της περασμένης Τετάρτης, 30 Μαρτίου, και χθες 1η Απριλίου, κλάπηκε από την υπό ανακαίνιση κατοικία, μία ντουζιέρα, άσπρου χρώματος, αξίας 650 ευρώ, που βρισκόταν μέσα στο κουτί της, σε δωμάτιο του σπιτιού.


Οι ιδιοκτήτες είχαν επίσης καταγγείλει, τον περασμένο Δεκέμβριο, την κλοπή 90 τεμαχίων κεραμικών πλακιδίων τύπου ψηφίδας, γκρίζου χρώματος, με τρίγωνα κομμάτια, αξίας 2,500 ευρώ συνολικά, τα οποία βρίσκονταν συσκευασμένα σε κιβώτια, στον εξωτερικό χώρο της υπό ανακαίνιση κατοικίας τους.


Μετά και τη σύλληψη του 41χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα στην κατοικία του, όπου στην αυλή της κατοικίας και σε αποθήκη, εντόπισαν σε κιβώτια, μεγάλο αριθμό καινούργιων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών συσκευών, είδη υγιεινής και άλλα αντικείμενα.

g


Κατά την έρευνα, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοικία του υπόπτου και ένα κομπρεσσόρο, που όπως έχει ήδη διαπιστωθεί, κλάπηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, από άλλη, ανεγειρόμενη οικία, επίσης στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία στις 28 Φεβρουαρίου, ο ιδιοκτήτης του κομπρεσσόρου, η αξία του εκτιμάται στις 4,140 ευρώ.


Ανακρινόμενος ο ύποπτος για την κατοχή της ευρεθείσας περιουσίας, καθώς και για τις δύο υποθέσεις κλοπής από την υπό ανακαίνιση κατοικία, έδωσε ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.


 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button