Αθλητικά

«Χαρούμενος για τη μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό»

Above Article Content Ad


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, 22:45

Ο αντίκτυπος της μεγάλης μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, έφτασε μέχρι την Κολομβία και την Εθνική oμάδα της χώρας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο, συμπεριέλαβε τον Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή των φιλικών με τη Γουατεμάλα και το Μεξικό, σχολιάζοντας με ικανοποίηση τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

«Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας. Έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. Παρατήρησα ότι έχει την επιθυμία να συνεχίσει να δίνει ολοκληρωτικά τον εαυτό του. Με έπεισε… Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έπρεπε να αφήσει κάποια πράγματα για παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό κλαμπ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Ο Λορέντζο αναφέρθηκε ακόμα και στη σημασία του Χάμες για την Εθνική Κολομβίας: «Είναι το ξεκίνημα μίας διαδικασίας και δεν είναι εύκολο να ενσωματώσεις νεαρούς παίκτες στην εθνική ομάδα. Χρειάζεσαι παίκτες όπως ο Χάμες, ο Κουδράδο, ο Οσπίνα και ο Φαλκάο, που είναι φυσικοί ηγέτες και μπορούν να διδάξουν πράγματα».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, 23:08

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button