Αθλητικά

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης θα κολυμπήσει από την Ρόδο στον Πανορμίτη Σύμης

Above Article Content Ad

Το εγχείρημα του Έλληνα Παραολυμπιονίκη, Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, μιας και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν για εκείνη την ημέρα. ‘

Η εκκίνηση της σημαντικής προσπάθειας του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη θα δοθεί αύριο (04.11) στις 07:00 π.μ. από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα ο οποίος θα βρίσκεται καθ ́ολη τη διάρκεια του εγχειρήματος δίπλα στον Παραολυμπιονίκη ,Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, ώστε ο αθλητής να πραγματοποιήσει το Τάμα του και να κολυμβήσεις μέχρι τον Πανορμίτη Σύμης.

Το εγχείρημα θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστούν σκύλοι-οδηγοί για ολικά τυφλούς, ενήλικες και παιδιά, προκειμένου να παρακινηθούν, να βγουν από το σπίτι τους, να κάνουν δραστηριότητες και να διεκδικήσουν την συμπερίληψή τους στην κοινωνία.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης θα συνοδεύεται από τον ιατρό γενικής Ιατρικής κ. Μάρκου-Νικάνδρου Εμμανουήλ από τους διασώστες-ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από την ναυαγοσώστρια ανοιχτής θαλάσσης Ρέγκλη Μαρία.

Το εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου μιας και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν για εκείνη την ημέρα. Όπως αναφέρεται και στην σχετική ενημέρωση “… όσοι επιθυμούν να στηρίξουν και να συμπαρασταθούν στον παραολυμπιονίκη μας θα πρέπει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 06:30 π.μ. να βρίσκονται στις Κάτω Πέτρες της Ρόδου (στο ύψος του Αρχάγγελου Μιχαήλ) ώστε να εμψυχώσουν τον αθλητή μας με το χειροκρότημα τους.

Η προσπάθεια του έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστούν σκύλοι-οδηγοί για ολικά τυφλούς, ενήλικες και παιδιά, προκειμένου να παρακινηθούν, να βγουν από το σπίτι τους, να κάνουν δραστηριότητες και να διεκδικήσουν την συμπερίληψή τους στην κοινωνία.

Δίπλα στον Χαράλαμπο θα βρίσκεται και ο Προεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπελλάκης Γιώργος. Ο κ. Καπελλάκης έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, συναθλητής του Χαράλαμπου και επίσης χρυσός Παραολυμπιονίκης.

Πληροφορίες: paralympic.gr

Article inline ad #5

To άρθρο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης θα κολυμπήσει από την Ρόδο στον Πανορμίτη Σύμης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button